Ασφάλιση Ζωής & Υγείας

ΖΩΗΣ

Ο κάθε ένας από εμάς δίνει την μάχη του ώστε να εξασφαλίσει τις ευνοϊκότερες και καλύτερες προϋποθέσεις για την οικογένειά του.
Όλοι λοιπόν φροντίζουμε να χτίσουμε γερά θεμέλια ώστε να κατοχυρώνουμε όλο και υψηλότερο επίπεδο ζωής σε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Η επιτυχία και η διάρκεια όμως αυτής της προσπάθειάς μας δεν εξαρτάται πάντοτε από εμάς.
Παρά ταύτα μας δίνεται η δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την οικογένειά μας στην περίπτωση ενός ατυχούς συμβάντος και μάλιστα άμεσα.
Οι φόροι κληρονομιάς, η αποπληρωμή οικονομικών εκκρεμοτήτων (δάνεια, κάρτες, εφορία κ.α.), οι έκτακτες υποχρεώσεις, οι σπουδές των παιδιών, η εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς ζωής και η διατήρηση των αγαθών είναι μερικά προβλήματα που ίσως χρειαστεί να διευθετηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Η ασφάλεια ζωής είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να κατοχυρώσουμε τον οικογενειακό μας περίγυρο.
Η ασφάλεια ζωής είναι μια κίνηση ανιδιοτελούς αγάπης απέναντι στους αγαπημένους μας. Η εταιρεία Praxis Brokers σας προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί με κριτήριο τις οικονομικές σας δυνατότητες. Συνεργαζόμαστε με τις πλέον πιο αξιόπιστες και μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες εξασφαλίζοντας τον κάθε μας πελάτη.

ΥΓΕΙΑΣ

Η ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι ίσως μεγαλύτερη από ποτέ.
Το εθνικό σύστημα υγείας, λόγω των συνεχών περικοπών, υπόκειται διαρκώς υποβαθμίσεις ενώ παρουσιάζει έντονη μείωση πόρων και παροχών.
Οι περικοπές φαρμάκων, εξοπλισμού, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού έχουν οδηγήσει το κρατικό σύστημα υγείας να αδυνατεί να καλύψει τους δημόσια ασφαλιζόμενους.
Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έρχεται να δώσει λύση σε όλα αυτά τα κενά και τις ελλείψεις της δημόσιας. Στην εταιρεία Praxis Brokers θα βρείτε το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες.
Επωφεληθείτε των παροχών:
    • Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών
    • Αξιοπρεπείς παροχές
    • Άμεση παρέμβαση και έγκαιρη αντιμετώπιση
    • Εφαρμογή σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων
    • Ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας και παραμονής στο νοσοκομείο
 
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διεθνείς και εγχώριες εταιρείες ασφάλισης με σκοπό να κατοχυρώσουμε εσάς και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας. Με προγράμματα σχεδιασμένα επακριβώς πάνω στις ανάγκες σας, εξασφαλίζουμε πρόσβαση στην ιδιωτική υγεία για τον κάθε πελάτη μας. Λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη τις παροχές του ταμείου κοινωνικής ασφάλισης που ανήκετε και αξιοποιούμε τις δυνατότητες στο μέγιστο βαθμό.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ