Εσείς κάνατε Check Up; Είναι δωρεάν

annual-health-checkups-696x441
Το προλαμβάνειν είναι πάντα καλύτερο από το θεραπεύειν. Και αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όσοι έχουν αναγκαστεί να ακολουθήσουν θεραπείες και αγωγές για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα υγείας που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει εάν έκαναν κάθε χρόνο έναν έλεγχο υγείας.

Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες «στρουθοκαμηλίζουμε». Έχουμε την τάση να θεωρούμε ότι όταν αγνοήσουμε ένα σύμπτωμα ή όταν δεν επισκεπτόμαστε συχνά γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα, είναι σαν να είμαστε υγιείς. Έχουμε λίγο το φόβο «της λευκής μπλούζας»…

Είναι στη φύση μας να αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις και επίπονες, μέχρι το «κακό» να μας χτυπήσει την πόρτα.

Και τότε αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης. Γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει έναν έλεγχο υγείας που θα ήταν ενδεχομένως σωτήριος και δωρεάν εάν έχουμε ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. Ξέρετε πόσοι άνθρωποι που έχουν ασφάλιση υγείας και δωρεάν ετήσιο τσεκ απ… αλλά απλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το κάνουν;

Σκεφτείτε πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η καθημερινότητα και η ζωή σας αν αποφύγετε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας μέσω της πρόληψης. Σκεφτείτε την ευθύνη που έχετε για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Κάντε το Check Up που οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν μαζί με το συμβόλαιο Υγείας σας!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε το διαγνωστικό ή ιατρικό κέντρο της επιλογής σας (συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζονται με τα μεγαλύτερα και καλύτερα νοσηλευτήρια της χώρας) και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Αν δεν το γνωρίζετε τότε κάποιος όφειλε να σας το είχε πει! Και αν σας το είχε πει τότε να σας το υπενθυμίσει. Αυτός ο κάποιος δεν είναι άλλος από τον Ασφαλιστή σας ο οποίος οφείλει να σας κηρύττει – αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη λέξη – την αξία της πρόληψης.

Γι’ αυτό μη χάνετε καιρό. Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας, ενημερωθείτε για το check up που δικαιούσαι και κλείστε σήμερα το ραντεβού σας.

ΠΗΓΗ: insurancedaily.gr

Προεπιλεγμένη Εικόνα
Γιάννης Λαθουράκης
Άρθρα: 35

Υποβολή απάντησης