Ευρωπαϊκή Πίστη: Εξειδικευμένο αποταμιευτικό πρόγραμμα «Παιδεία»

europaikipisti-696x449

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα και στις πραγματικές ανάγκες των γονέων για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τα παιδιά τους, διευρύνει περαιτέρω τα προγράμματά της διαθέτοντας το εξειδικευμένο αποταμιευτικό πρόγραμμα «Παιδεία».

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Παιδεία» εξασφαλίζει τους πόρους για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, παρέχοντας τους από την ηλικία των 18 ετών για 9 μήνες ετησίως για διάστημα 5 ετών, το μηνιαίο εισόδημα που έχουν συμφωνήσει οι γονείς τους, ενώ στην ηλικία των 23 ετών τους καταβάλλεται εφάπαξ ποσό επαγγελματικής αποκατάστασης ισόποσο με το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Το πρόγραμμα «Παιδεία» αποτελεί ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, του οποίου οι καταθέσεις θα αποτελέσουν μία σημαντική οικονομική ενίσχυση, παρέχοντας παράλληλα υψηλότερη ετήσια απόδοση σε αντίθεση με μία μηνιαία αποταμίευση στην τράπεζα.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση απώλειας ζωής του γονέα διακόπτεται η καταβολή ασφαλίστρων, ενώ η ασφάλιση συνεχίζεται κανονικά.

ΠΗΓΗ: insurancedaily.gr

Γιάννης Λαθουράκης
Γιάννης Λαθουράκης
Άρθρα: 35

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *